Friday, 25 May 2012

Hi morning peeps :) Harini sha bangun awal. Em tak sihat lah demam + batuk + sakit tekak + flu K abaikan . Sha nak bagitahu ni today one month anniversary sha dengan bf waliy <3 Iloveyoubiyy i sayang you kayy even you tak ingat tarikh ni . Happy lah sikit sebab semalam you call i kul 4 pg mcm tu . Then kita gayut tade lah lame sangat tu pun dah ckup buat bby happy :) Lepas biyy call tu sha sambung balik tidur n sha dapat mimpi indah sangatttt! Nak tahu?mehh dekat sikit . K cerita bermula macam ni....... Entah macam mana sha dah ada atas katil dengan biyy . Time tu sha bengang dengan biyy sebab sha demam dia langsung tak contack sha . Langsung tak tanye khabar sha . Then sha merajuk . Dia pnggil2 sha tp sha belakangkan dia kat atas ktil tu . Patu sha cakap tak larat ahh nak tido jangan ganggu! Patu dia keluar bilik yang sha plak kecewa ingat dia dah blik . Then berapa minit lepas tu dia bukak pintu bilik sha terkejut sha pura pura tidur . Patu sha dapat rasekan dia rase dahi sha.Then lekapkan kain kat dahi sha . Sambil tu dia bawak dulang yang ada ubat n air . Dia try bangunkan sha . Tp sha buat bodoh je . Dah lame tu dia cakap tapelah bby rest k biyy kluar duli . Aku dengan rase bersalah terus peluk dia . Hehe sweetkan? Tapi ni mimpi je . Nak betul2 boleh?em tahu bnde ni takkan jadi :'3 K tu je biyy i sayang you ingat tu! Kbyee assalammualikum :)

No comments:

Post a Comment