Sunday, 17 June 2012

I'm single :)

Hi hi assalammualaikum my friends :)) Okay started 15/6/2012 sha sudah single . Wink winkkk~ Sedih? Kecewa? Tak langsung . Malah sha rase bebas yess i'm free . Buat apa couple klau jarang call mcj keluar apa lg . Huh bosan! So jalan terbaik is clash . Okay now i'm happy dgn life mcm ni . Tak perlu pening kepala sakit hati bagai klau couple . Err is it trouble oceyy . Aku fedup mcm ni . Tp tak dinafikan jelesh itu masih ada tgk couple sweet sweet. But apa guna couple klau tak sama mcm pasangan couple luar sane tu .annoying tahu tak . Maybe after this klau sha nak couple , sha perlu beware dlm memilih pasangan . Korang tahu tak yg sha dpt semuanya mcm haremm . Haha sorry ex! :D K lah thats all byee korangg iloveyou muahh :-*

Friday, 25 May 2012

Hi morning peeps :) Harini sha bangun awal. Em tak sihat lah demam + batuk + sakit tekak + flu K abaikan . Sha nak bagitahu ni today one month anniversary sha dengan bf waliy <3 Iloveyoubiyy i sayang you kayy even you tak ingat tarikh ni . Happy lah sikit sebab semalam you call i kul 4 pg mcm tu . Then kita gayut tade lah lame sangat tu pun dah ckup buat bby happy :) Lepas biyy call tu sha sambung balik tidur n sha dapat mimpi indah sangatttt! Nak tahu?mehh dekat sikit . K cerita bermula macam ni....... Entah macam mana sha dah ada atas katil dengan biyy . Time tu sha bengang dengan biyy sebab sha demam dia langsung tak contack sha . Langsung tak tanye khabar sha . Then sha merajuk . Dia pnggil2 sha tp sha belakangkan dia kat atas ktil tu . Patu sha cakap tak larat ahh nak tido jangan ganggu! Patu dia keluar bilik yang sha plak kecewa ingat dia dah blik . Then berapa minit lepas tu dia bukak pintu bilik sha terkejut sha pura pura tidur . Patu sha dapat rasekan dia rase dahi sha.Then lekapkan kain kat dahi sha . Sambil tu dia bawak dulang yang ada ubat n air . Dia try bangunkan sha . Tp sha buat bodoh je . Dah lame tu dia cakap tapelah bby rest k biyy kluar duli . Aku dengan rase bersalah terus peluk dia . Hehe sweetkan? Tapi ni mimpi je . Nak betul2 boleh?em tahu bnde ni takkan jadi :'3 K tu je biyy i sayang you ingat tu! Kbyee assalammualikum :)

Monday, 30 April 2012

Jum heboh :))

Hi korang assalammualaikum =) wahh korang dah lame gila sha tak update kn haih dah berhabuk gilaa . sorry k blog . hehe okay now sha nak story ni mehh sini dekat sini haih dekat lg cepatt 2 days berturut-turut sha p jom heboh . haih ngn hujan nye kaki sakit nak mati sabar jelaa dugaan kan -,- first day lepak ngn budak kl . diorang sume sportie2 laa . n sec day lepak ngn kawan2 n kakak2 kteorang . perghh mmg bestaa walaupun penat . jum heboh buat kt ipoh ni pun berape tahun skali je buat kan -,- Okay laa tade idea nk tulis dah kbyee
*nak tgk gmbar? k jap

Sunday, 5 February 2012

Happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! :D

Assalamualaikum peaceee yooo ! (Y)
Hihi titeww baru lepas meet bf iteww . even kejap je punn jadilaa asalkan dapat meet kan .
hee hilang rindu jap . semalam tak dapat jmpe sbb dia main futsal k aku tak ske -.-
n second time dia meet mama iteww . sembang kejap je sbb mmber dia dah tnggu kt bawah kan .
sha jumpa dia time first day sampai kl . p makan dulu patu baru jalan-2 p danau kota .
dia belikan sha baju bola n dia punn beli same . kteorang beli baju samesame . tehehee
klaa tu je nak story byebyeee tattaa~

Wednesday, 1 February 2012

First month (:

hi assalammualaikum (:
k dah masuk awal bulan 2 , 2012 alhamdulillah aminn~
esok 2.2.2012 genaplaa sebulan sha ngn hafis sebulan kpel .
syukur alhamdulillah . tp entah dia ingat ke tdk tarikh keramat ni .
hahaha klau tak ingat memang siap laa kau biyy .
aku merajuk nanti . tutup fon , hah bru kau tahu . hahahaa
now dah better sikit dari dulu . *alaa skit je punn* hahaaa law tak tiap tiap hari nak gdohnye .
k now sha pening laa nak pilih yang mane antara tiga ni .
1) Pergi kl jumpa my biyy . rindu ohh dah lame tak jmpe dia .
2) pergi lostworld ngn mmber mmber sha . memang laa bole pegi anytime tp yang mmber sha ni stay asrama so susah skit nak balik kan . jarang nak dpt cuti lame .
3)photoshoot! yang ni memang sha idam idamkan selama ni . ni jelaa pluang sha kan nak shoot .
abang tu punn bukan slalu ada bz je memanjang .
k sha still pkir laa haih mane satu nak plih ni? confuse makk -,-
klaa byeee nak off ! bye guyss muahh skit :-*

Tuesday, 24 January 2012

aku sayang kau k sayang :-*

Phewittt bole ngorat?hihi hi assalammualaikum (:
K entry kli ni sha nak ckp yang sha sayang gilaa babengg kt my biyy ni hah.
Kau , klau aku wall or im lelaki lain aku tetap sayang kau laa gilaa.
Tade lain dah di hati aku ni melainkan kau wahai hafis ku sayang!
Aku tak larat leww hari hari gadoh . Pnat tahu tak.
Baik 5 minit pastu gadoh blik . Kau suka kan mcm ni?haih ske sgt cri gdoh.
Ske kan tuduh aku bukan bukan . Even kau tade dekat aku aku tak curang laa.
Aku setia k biyy aku harap kau punn same taww.
Aku selalu kecewakan kau kan? K sorry a lot biyy.
Aku sayang kau sgt sgt aku setia aku tak curang. Ingat biyy aku SETIA!!!!
Tiap hari aku ingat kau je. Kat meja aku buku aku sume ada tulis nme kau.
Ada time je aku gosip pasai kau kt mmber aku.
Tp tak bnye aku bole story sbb kte punn bru skali meet.
Hmm k laa sha nak mandi bau achamm dah ni . Heheh kbyee
Muchlovesss iesya sha (:

Saturday, 21 January 2012

enjoy hangout with them (:

Hi hi morning all . Hihi awal kan sha bangun . Ylaa sebab tidur awal semalam .
Semalam sha hangout ngn lela n bf dia , alya , dayah , mimi eveen ngn bf dia n gengs dia laa.
First first nak gerak tu mama hantar sha n mimi . Dayah , lela alya sume tu dah gerak dlu.
Ylaa sbb diorang gerak awal sgt , sha malas nk p awal awal.
So dalam kul 1 lebih tu dah smpai jusco . Call call diorang sume berkumpul kat tmpat boling.
Sha tgk je diorang main , sha tk main punn sbb tk pndai leww . Hihi *jangan leww gelak maluu :D*
Okay lepastu sha ngn alya p booking blik karok.
Dalam 5 min lpastu kteorang gerak msuk . Sha , alya , dayah n mimie satu blik .
Lela ngn bf dia satu blik . Malu lewtuu nak join kteorang . Hahaha
Lagi skli sha just tgk diorang krok je . Act sha malu leww . Hihi
diorang karok mmg sdp laa + smpoi n happening habis laa .
Mcam mcam lagu diorang nyanyi . Dangdut jiwang sume ada layan. Hewhewhew
Dah habis time tu kteorang p makan perut punn dah bernyanyi kan.
Mimi tak join kteorang sbb dia ngn bf kan . Untung laa korang bf dkt kan tk mcm sha ni bf jaoh.
Haih kk bck to the story kteorang makan kt kfc. Perghh mmg pnuh glerr orang.
Sh p mcd ngn alya nsib laa orang tk rmai sgt . Hihi sha amek set happy meals .
Cam budak budak kan? Hihi lntak laa sha pduli apa janji aku dah lapar gilaappppp!
Dalam kul 3 lbih tu kteorang tak thu nk buat apa . Sha ajak tgk wayang taknak haih.
K lepastu diorang ajak karokk lagi . Hatoii tnsion sha.
Malas nak ada kt blik krok tu lg sha lpak ngn mimi jap.
Kteorang lpak kt tmpat duduk boling tu . Tgk tgk ramai laki sebelah kteorang memang perakk gilaa.
Bodoh betul dorang ni mcm tak pnah msuk pkan je .
Pastu sha ajak mimi blaa mcm bodoh je tgk org perak tu.
Malas nk gnggu mimi date sha msuk blik krok smula . Tk thn nk terkuncil sha ajak lela tman g
toilet . Pastu terjumpa gengs mimi sume . Lpak jap.
Dlm bpe min ntah sha msuk blik krok blik . Haha sumpah bosan bf tade.
Dalam kul 5.30 sha ngn lela lpak ngn mmber lain . Alya sume kt kfc.
Mama sha amek lmbat sdpp hujan lbat kan . Pastu lepak ngn mimi blik kt fc .
Then alya plak call text byk kli suruh turun kfc . Okay pegilaa kan .
Nak turun tu sha ajak lela singgah mango so beli jelaa sehelai baju .
Nk bli byk byk duit punn byk kan . Haha dah laa nk p kl nnt.
Pastu turun kfc bru nak duduk maam dah call suruh tnggu kt kopitiam.
So cpt cpt sha call mimie suruh turun . Dalam 5 min cmtu mama smpai .
Kteroang naik laa kete sume . Mama hntar sorang sorang blik sume.
Sha just nak ckapa sha happy enjoy hangout ngn koranggg weyhh!
Dah lme tak hangout tahu . Hihi
k gmbar tk byk sha dpt snap sbb smalm hujan lbat.
Pix ngn mimi punn tade semalam haih sedih sedih dah leww dia nk pndah chulan.
Klaanak mndi ni byee tat much loves :-*