Friday, 13 January 2012

ermm :'(

hi peeps hi all (:
korang tengok tajuk korang dah tahu canee kan perasaan sha .
haih dah laa jarang dpt otp ngn bf .
bila dah ada time dia plak sibuk nak main bola n futsal .
tiap tiap petang lpas blik dri class mesti dia main bola .
weekends plak main futsal .
hmm klau tak td kteorang nk otp dia punn dah stuju .
pastu tadi dia bgthu mmber dia mcj ajak main futsal .
kk dia mntak permission sha tadi , sha just ckp terpulang kat biyy la k .
ylaa sha just gf dia je tade hak nk kongkong dia kann .
pastu dia ckp esok jelaa otp err .
sha reply laa k takyah otp trus . ylaa hti tgah pnas kan tp pndam je
malas nk marah marah sha tak ske .
pastu dia ckp laa kan esok kte bole otp lg .
malas nk byk songeh sha just ckp ohh okay .
padehal dlm hati tuhan je tahu .
mcm laa besok bole otp kan biy msti pnat esok kan .
nak uruskan knduri arwah atuk kt rumah atok .
k kte tgk jelaa cane esok k .
hope biyy kotakan janji nk otp esok .
dah laa rndu gilaak kt biyy dah lme Tak dgr suara romantis biyy tu
Semalam dpt dgr kjap je . Hmm imissyousomuchsayang :'(
K laa byee tade mood ni.

No comments:

Post a Comment