Wednesday, 1 February 2012

First month (:

hi assalammualaikum (:
k dah masuk awal bulan 2 , 2012 alhamdulillah aminn~
esok 2.2.2012 genaplaa sebulan sha ngn hafis sebulan kpel .
syukur alhamdulillah . tp entah dia ingat ke tdk tarikh keramat ni .
hahaha klau tak ingat memang siap laa kau biyy .
aku merajuk nanti . tutup fon , hah bru kau tahu . hahahaa
now dah better sikit dari dulu . *alaa skit je punn* hahaaa law tak tiap tiap hari nak gdohnye .
k now sha pening laa nak pilih yang mane antara tiga ni .
1) Pergi kl jumpa my biyy . rindu ohh dah lame tak jmpe dia .
2) pergi lostworld ngn mmber mmber sha . memang laa bole pegi anytime tp yang mmber sha ni stay asrama so susah skit nak balik kan . jarang nak dpt cuti lame .
3)photoshoot! yang ni memang sha idam idamkan selama ni . ni jelaa pluang sha kan nak shoot .
abang tu punn bukan slalu ada bz je memanjang .
k sha still pkir laa haih mane satu nak plih ni? confuse makk -,-
klaa byeee nak off ! bye guyss muahh skit :-*

No comments:

Post a Comment