Tuesday, 24 January 2012

aku sayang kau k sayang :-*

Phewittt bole ngorat?hihi hi assalammualaikum (:
K entry kli ni sha nak ckp yang sha sayang gilaa babengg kt my biyy ni hah.
Kau , klau aku wall or im lelaki lain aku tetap sayang kau laa gilaa.
Tade lain dah di hati aku ni melainkan kau wahai hafis ku sayang!
Aku tak larat leww hari hari gadoh . Pnat tahu tak.
Baik 5 minit pastu gadoh blik . Kau suka kan mcm ni?haih ske sgt cri gdoh.
Ske kan tuduh aku bukan bukan . Even kau tade dekat aku aku tak curang laa.
Aku setia k biyy aku harap kau punn same taww.
Aku selalu kecewakan kau kan? K sorry a lot biyy.
Aku sayang kau sgt sgt aku setia aku tak curang. Ingat biyy aku SETIA!!!!
Tiap hari aku ingat kau je. Kat meja aku buku aku sume ada tulis nme kau.
Ada time je aku gosip pasai kau kt mmber aku.
Tp tak bnye aku bole story sbb kte punn bru skali meet.
Hmm k laa sha nak mandi bau achamm dah ni . Heheh kbyee
Muchlovesss iesya sha (:

No comments:

Post a Comment