Saturday, 21 January 2012

enjoy hangout with them (:

Hi hi morning all . Hihi awal kan sha bangun . Ylaa sebab tidur awal semalam .
Semalam sha hangout ngn lela n bf dia , alya , dayah , mimi eveen ngn bf dia n gengs dia laa.
First first nak gerak tu mama hantar sha n mimi . Dayah , lela alya sume tu dah gerak dlu.
Ylaa sbb diorang gerak awal sgt , sha malas nk p awal awal.
So dalam kul 1 lebih tu dah smpai jusco . Call call diorang sume berkumpul kat tmpat boling.
Sha tgk je diorang main , sha tk main punn sbb tk pndai leww . Hihi *jangan leww gelak maluu :D*
Okay lepastu sha ngn alya p booking blik karok.
Dalam 5 min lpastu kteorang gerak msuk . Sha , alya , dayah n mimie satu blik .
Lela ngn bf dia satu blik . Malu lewtuu nak join kteorang . Hahaha
Lagi skli sha just tgk diorang krok je . Act sha malu leww . Hihi
diorang karok mmg sdp laa + smpoi n happening habis laa .
Mcam mcam lagu diorang nyanyi . Dangdut jiwang sume ada layan. Hewhewhew
Dah habis time tu kteorang p makan perut punn dah bernyanyi kan.
Mimi tak join kteorang sbb dia ngn bf kan . Untung laa korang bf dkt kan tk mcm sha ni bf jaoh.
Haih kk bck to the story kteorang makan kt kfc. Perghh mmg pnuh glerr orang.
Sh p mcd ngn alya nsib laa orang tk rmai sgt . Hihi sha amek set happy meals .
Cam budak budak kan? Hihi lntak laa sha pduli apa janji aku dah lapar gilaappppp!
Dalam kul 3 lbih tu kteorang tak thu nk buat apa . Sha ajak tgk wayang taknak haih.
K lepastu diorang ajak karokk lagi . Hatoii tnsion sha.
Malas nak ada kt blik krok tu lg sha lpak ngn mimi jap.
Kteorang lpak kt tmpat duduk boling tu . Tgk tgk ramai laki sebelah kteorang memang perakk gilaa.
Bodoh betul dorang ni mcm tak pnah msuk pkan je .
Pastu sha ajak mimi blaa mcm bodoh je tgk org perak tu.
Malas nk gnggu mimi date sha msuk blik krok smula . Tk thn nk terkuncil sha ajak lela tman g
toilet . Pastu terjumpa gengs mimi sume . Lpak jap.
Dlm bpe min ntah sha msuk blik krok blik . Haha sumpah bosan bf tade.
Dalam kul 5.30 sha ngn lela lpak ngn mmber lain . Alya sume kt kfc.
Mama sha amek lmbat sdpp hujan lbat kan . Pastu lepak ngn mimi blik kt fc .
Then alya plak call text byk kli suruh turun kfc . Okay pegilaa kan .
Nak turun tu sha ajak lela singgah mango so beli jelaa sehelai baju .
Nk bli byk byk duit punn byk kan . Haha dah laa nk p kl nnt.
Pastu turun kfc bru nak duduk maam dah call suruh tnggu kt kopitiam.
So cpt cpt sha call mimie suruh turun . Dalam 5 min cmtu mama smpai .
Kteroang naik laa kete sume . Mama hntar sorang sorang blik sume.
Sha just nak ckapa sha happy enjoy hangout ngn koranggg weyhh!
Dah lme tak hangout tahu . Hihi
k gmbar tk byk sha dpt snap sbb smalm hujan lbat.
Pix ngn mimi punn tade semalam haih sedih sedih dah leww dia nk pndah chulan.
Klaanak mndi ni byee tat much loves :-*

No comments:

Post a Comment