Tuesday, 17 January 2012

Err hari yang membosankan!

Hi assalammualaikum guys~
Hmm sha nak story ni haih hari hari bosan ohh kat sekolah.
Cikgu banyak tak masuk kelas n ada lagi ckgu yang blum smpai nak mengajar klas kteorang.
Cikgu bm ngn math tade lagi ckgu . Dah laa math aku pentoii lagi mau lmbat nak mengajar.
Cigu sains plak cuti beranak . Haig ckgu ckgu bole tak jangan mengandung?
Menyusahkan anak murid je nak belajar tp ckgu plak tade .
Tadi kat sekolah time bm , math manada ckgu . So kteorang bersembang je.
Macam biasa gosip gosip ngn mimi , momoe n fana . Hihi
act tak gosip punn dosa k gosip tu :p
Just smbang psai bf msing msing je . Sha just diam je dgr diorang tiga sembang je.
Yelaa sha tade bnde nak diceritekan lagi. Bf sha jaoh nun sana kat kl.
So dgar je diorang sume story . Dgar fana cita pasal bf dia aww sweet gilaa dho!
Berabang sayang memang romantis gilaa . Hihi sha tumpang happy tgk diorang (:
tapi dalam hati spe yang tahu kan . Diorang sume dah pnah jmpe mak mertua.
Hmm bby bila lg biyy? Hehe biyy memang ada ajak bby jmpe ibu biyy tp bby takot + segan + malu sume ada . Bby tk pernah jmpe mak mentua spe spe lg . Ylaa sbb bby kpel dlu punn tk lme.
N kali ni bby harap bby bole stay lme ngn biyy.
Tak lrat dah kpel clash kpel clash .
Biyy saya sayang awak k . Me love you muchsssssss!

No comments:

Post a Comment